Mark-Posten startar nyhetsbrev: ”Vår bästa journalistik rakt till in-korgen”

Mark-Posten trappar upp nyhetsarbetet och presenterar ett helt nytt nyhetsbrev. Genom att prenumerera på det kostnadsfria utskicket får läsarna ett urval av Marks enda dagstidnings bästa journalistik.
– Förutom vår app, sajt och e-tidning ger vi nu läsarna ännu ett sätt att följa med i det senaste, säger tidningens chefredaktör Csaba Bene Perlenberg.

Mark-Posten är den enda digitala dagstidningen i Mark med lokal redaktion och egen ansvarig utgivare. Tidningens journalister har i snart ett år rapporterat, granskat och skildrat vardagen i kommunen. Nyhetsarbetet fortskrider dygnet runt varje dag i veckan i app, på vår hemsida och i e-tidningen som kommer ut en gång i veckan.

Nu bjuder Mark-Posten in läsarna att få ett nyhetsbrev rakt in i sin in-box. Genom att anmäla sig till det kostnadsfria nyhetsbrevet kommer tidningen att bjuda på ett par lästips i veckan.

För att börja prenumerera på Mark-Postens helt nya nyhetsbrev anmäler du dig via den här länken.

– Det händer så mycket spännande i Marks kommun att det ibland kan vara svårt att hänga med i allt. Då är ett nyhetsbrev ett bra sätt för att kunna ha koll på det viktigaste, säger tidningens chefredaktör Csaba Bene Perlenberg.

Redaktionen kommer att bjuda på ett tvärsnitt av all den journalistik som publiceras. Det kommer bjudas på allt från nyheter, granskningar, sport, kultur, näringsliv och starka personporträtt eller åsiktsmaterial i form av debattartiklar eller krönikor.

– Nyhetsbrevet är ett bra komplement om man inte hinner läsa våra pushar i vår gratis nyhetsapp eller om man inte varit inne på vår sajt och kanske missat något som vi hoppas att Markborna vill läsa, förklarar Perlenberg.

Hur går man då tillväga för att prenumerera?

– Det är väldigt enkelt. Man klickar bara på länken längst ner i den här artikeln, skriver in sin e-postadress och när man minst anar det kommer vi bjuda på våra bästa lästips från Mark-Posten, säger Csaba Bene Perlenberg.

Och, tillägger han:

– Vill man inte ha några utskick är det enkelt att avregistrera sig.

LÄS MER:Man häktas efter knivbråket i Öxnevalla

LÄS MER:Centerpartisten går emot partilinjen: ”Försöker påverka mina partikollegor”

LÄS MER:Nu får Torestorps IF tiotusentals kronor i bidrag till ny belysning