Hyssna/Kinnahu toppar tabellen efter seger mot Ubbhult/Hällingsjö

Hyssna/Kinnahu är ny serieledare i division 6 Mark herr i fotboll efter hemmaseger med 6-0 (4-0) mot Ubbhult/Hällingsjö.

ANNONS
|
Hyssna IF/Kinnahults IF vann mot Ubbhult/Hällingsjö
Hyssna IF/Kinnahults IF vann mot Ubbhult/Hällingsjö

Hyssna/Kinnahu leder serien en poäng före Rydboholm som dock har en match mindre spelad. Ubbhult/Hällingsjö ligger på femte plats i tabellen.

– Det var en härlig seger, vi pratade innan matchen om att vid en seger så tar vi med oss det över hela sommarledigheten och så blev det. Utöver vinsten så gör vi en riktigt bra match där vi med lite flyt kunde gjort några mål till tycker jag. Sedan är det kul att Alexander Wallenbring får göra ett hattrick också. Några av målen vi gör ikväll är riktigt härliga mål, kommenterade Hyssna/Kinnahus tränare Göran Larsson.

Ubbhult/Hällingsjös tränare Johnny Gillberg tyckte så här om matchen:

– Tyvärr gick vi på sommarlov när domaren blåste igång matchen!! Hyssna/Kinnahult är ett mycket bra lag. Nu tar vi välbehövlig semester.

Segern var Hyssna/Kinnahus åttonde på de senaste tio matcherna.

Hyssna/Kinnahu tog en tidig ledning. Jonathan Axebrink gjorde målet på straff, redan i elfte minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Alexander Wallenbring, i 14:e minuten.

Hyssna/Kinnahu gjorde 3-0 i 23:e minuten, när Alexander Wallenbring återigen hittade rätt.

Hyssna/Kinnahu ökade ledningen till 4-0 på stopptid i första halvleken, genom David Wallenbring. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Oscar Almgren och ökade ledningen för Hyssna/Kinnahu.

I 65:e minuten gjorde Alexander Wallenbring också 6-0 som med målet fullbordade sitt hattrick.

I nästa match möter Hyssna/Kinnahu Öxabäck borta på söndag 18 augusti 16.00. Ubbhult/Hällingsjö möter Björketorp torsdag 15 augusti 18.45 borta.