Seger för Kinnahult på hemmaplan mot Hajom

Kinnahult vann mötet med Hajom hemma med 5-1 (4-0) på torsdagen i division 6 Borås herr i fotboll.

|
Kinnahults IF vann mot Hajoms IF

Kinnahult fick en bra start på matchen. Amil Klica gjorde målet, redan i tionde minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, på nytt genom Amil Klica, i tolfte minuten.

Kinnahult gjorde också 3-0 strax före paus, genom Noel Johansson.

Kinnahult gjorde också 4-0 strax före halvtidsvilan, genom Kushtrim Manaj. I 66:e minuten nätade Noel Johansson ännu en gång, och gjorde 5-0.

Jonas Nyzell reducerade för Hajom i 79:e minuten. Mer än så blev det dock inte för Hajom.

Kinnahult har två segrar, en oavgjord och två förluster och 11–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hajom har två vinster och tre förluster och 9–12 i målskillnad.

För Kinnahult gör resultatet att laget nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Hajom är på sjätte plats.

Onsdag 31 maj 19.00 spelar Kinnahult borta mot Öxabäck. Hajom möter Brämhult hemma på Kajbergsvallen torsdag 1 juni 19.00.