Torestorp/Älekulla förlorade mot Dalsjöfors

Torestorp/Älekulla fick se sig slaget i mötet med Dalsjöfors på hemmaplan i division 4 Västergötland västra herr i fotboll, med 0-1 (0-0).

ANNONS
|
Torestorp/ Älekulla FF förlorade mot Dalsjöfors GoIF
Torestorp/ Älekulla FF förlorade mot Dalsjöfors GoIF

Torestorp/Älekullas tränare Christofer Larsson kommenterade matchen:

– En riktigt smärtsam förlust. Vi gör ingen höjdarmatch, men motståndarna verkade nöjda med en poäng och lyckas sno med sig alla tre. Vi kan bättre som sagt, men blir rånade två gånger om i första halvlek efter en solklar utebliven straff efter bara ett par minuter. Därefter sätter vi en boll efter ett fint anfall men bli otroligt nog avvinkade för offside, trots att vår spelare springer förbi motståndaren långt efter bollen slagits. I matchens sista sekunder får vi istället ett mål i baken. Vi kan inte tycka synd om oss själva allt för länge utan får försöka höja oss framöver och prestera bättre, yttre faktorer ska inte behöva avgöra.

Målet i andra halvleken av Oliver Gjörloff blev matchens enda.

Torestorp/Älekulla har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 5–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Dalsjöfors har tre vinster och två förluster och 9–7 i målskillnad. Det här var Torestorp/Älekullas tredje uddamålsförlust den här säsongen.

För Torestorp/Älekulla gör resultatet att laget nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Dalsjöfors är på fjärde plats.

Torestorp/Älekulla tar sig an Skoftebyn i nästa match borta lördag 3 juni 13.00.