Underläge i halvtid – då fixade Clara Müllerström och Nora Nilsson Hyssnas vändning

Bortalaget S Ving/Timme U hade greppet i halvtid och ledde med 1-0 i division 4 Västergötland södra dam i fotboll. Men Hyssna vände på matchen och vann till slut med 2-1.

|
Hyssna IF vann mot Södra Ving/ Timmele U

– Vi jobbar oss in i matchen och andra halvlek dominerar vi! Kul match att spela mot ett duktigt motstånd, kommenterade Hyssnas tränare Emilia Skogum efter matchen.

Nora Nilsson slog till efter 73 minuter och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

Segern var Hyssnas fjärde på de senaste fem matcherna.

Matchen var mållös till S Ving/Timme U tog ledningen i 23:e minuten, genom Ebba Cleverup. Direkt efter pausen slog Clara Müllerström till och kvitterade för Hyssna.

I 73:e minuten avgjorde Nora Nilsson matchen. Nilsson fullbordade därmed Hyssnas vändning.

Hyssna har nu tolv poäng och S Ving/Timme U har sju poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

I nästa omgång har Hyssna Svenljunga hemma på Ekäng, måndag 5 juni 19.00.